Home » General » Fles verpakking

Fles verpakking

 

Wij bieden verschillende soorten flesverpakkingen, hun verschillende afmetingen en afwerkingen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten flessen, voedingsmiddelen, water en dranken, farmaceutische producten, open flessen, gendersapdozen, waterflessen, smeermiddelen, doekjes, enz.

In het verleden hebben wij de verpakkingsmaterialen gemaakt voor verschillende soorten producten zoals ontbijtgranen en voedingsstoffen. We hoeven dus alleen maar het nodige papierwerk in te vullen over welk type flesuiteinden voor u van belang zijn. Elk type verpakkingsmateriaal dat wij aanbieden is beschikbaar op onze homepage hier: http://www.verpakkingen-bingen-bedrukken.co.id.

U hoeft alleen maar het nodige papierwerk in te vullen en met een beetje fantasie en een paar muisklikken kunnen wij uw eigen flesverpakking ontwerpen met een unieke tekst, logo of ontwerp. De prijs van uw product zal worden verzameld dankzij de commissie die wij innen van de eindgebruikers die uw eigen flessen hebben besteld.

Nu, ziet u, wij doen zowat alle mogelijke flesverpakkingen voor u. Van de traditionele flessen tot potten. Wij zijn in staat om elke maat te maken die uw wensen en verpakkingsvorm heeft. Als expert op dit ontwikkelingsgebied kunnen wij u een groot aantal monsters aanbieden waaruit u kunt kiezen en een idee kunt krijgen van de producten die u zult krijgen en wat uw relatieve belastingtarief voor uw bestelling zal zijn. Het maakt niet uit of u in Denemarken, Nederland, Finland, Noorwegen, Zweden, Oostenrijk, Hongarije, Republiek Georgië, Slowakije of waar u ook vandaan komt – laat ons de flesverpakkingen drukken die u wenst. Voor deze service berekenen wij u slechts een vast bedrag voor het wegvallen van de verzendkosten en kunnen u daardoor meer voordeel bieden.