Home » General » waarom studeer je

waarom studeer je

Waarom zou je Nederlands studeren?

Duitsland is de economische leider van Europa. Het is de thuisbasis van veel toonaangevende bedrijven in Europa, met inbegrip van de grootste auto-industrie, is er ook een aanzienlijke zakelijke aanwezigheid in het noordoostelijke deel van het land. Het is ook een centrum voor onderwijs en onderzoek in Europa, en de wereld. Duits is de moedertaal van Europa.

Wat als u een internationaal bedrijf wordt?

Denk globaal, handel lokaal. Word succesvol in Europa door het verwerven van posities in Europa. U kunt uw thuisbasis in Duitsland of in een nabijgelegen land vestigen, terwijl u uw zakelijke bekwaamheid en wereldwijde vaardigheden verbetert. Dit zou u zeker een voorsprong geven op andere lokale kandidaten.

Cursus

Voordelen van een studie Nederlands:

Vloeiend & gevorderd Engels- Spreektaal- Business- Converters- Engels- Vertalen- Publiceren- Zakelijke communicatie- Netwerken- Menselijke relaties- Inter-persoonlijke communicatie- E-Business- Student faciliteren- Certificaten- Buitenlandse gewoonten, wetten en markten- Marketing.

Nederlands gebruiken in Europa

Nederlands leren is een must voor iedereen die zaken wil doen in Europa. Als business student, zelfs voor een zomer, kan je verblijf niet alleen ontspannend, maar ook vruchtbaar zijn. U kunt wat u geleerd hebt over de Nederlandse zakencultuur gebruiken en toepassen, zelfs tijdens uw vakantie en terwijl u geniet van Europa.

Avondcursus- Arn Juniropreutz, Rotterdam

Avondcursus is bedoeld voor studenten die hun studie een beetje verder willen brengen, meer willen leren over de Nederlandse manier van leven en cultuur, wat een groot deel uitmaakt van het leren van deze taal. De studenten leren conversatievaardigheden en sociale vaardigheden die essentieel zijn voor een student in het bedrijfsleven.

De cursussen worden aangeboden in het Nederlands en het Engels. De syllabus omvat de volgende onderwerpen:

Leren hoe je effectiever kunt communiceren

Of je Navraag doetHoeveel je vraagtWaar je heen wiltHoeveel je moet betalenZo, waar wacht je nog op?

Klanten, cursussen en uitdagingen

Een zakelijke opportuniteit ervarenWaar ga je naartoe?